Новости

Instagram станува напорен - Ги пренесува видеата од IGTV

Instagram ќе воведе измена на почетното поле со која навистина ќе ја оптовари апликацијата и постои опасност да стане напорен за користење.


Facebook открива дека работи на новиот проект LOL, за да привлече тинејџери

"LOL" моментално е во бета тестирање, па уште не е јасно дали само ќе биде додаток во Facebook...


Instagram со IGTV ќе му конкурира на YouTube

Instagram лансираше комплетно нова апликација IGTV која е замислена како платформа наменета за гледање на видеа направени со мобилен...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm