Новости

Apple го лансира iOS 14.2.1 за поправка на багови за iPhone 12 5G

Apple ослободи iOS 14.2.1 софтверска надградба за iPhone со цел да се отстранат сите багови што ги има во iOS 14.2. Во надградбата има и...


Новиот софтвер за iPhone и iPad може да го тестирате во бета фаза

Apple ја лансираше првата јавно достапна бета верзија на новите оперативни системи за смартфон и таблет iOs 14 и iPadOS 14 за сите...


Apple најави WWDC стриминг настан за 22 јуни

Поради COVID-19, Apple мораше да ја закаже WWDC Developer Conference како онлајн настан. Настанот на 22 јуни може секој да го гледа...