Новости

iPhone 15 серијата ќе биде без физички типки

Цела iPhone 15 серија ќе биде со Dynamic Island опција (која оваа година беше претставена само со Pro серијата) и USB-C влез, што е...


iPhone 15 Ultra со поголеми дизајнерски промени следната година

Лансирањето на iPhone 14 е веќе зад нас, а сега му доаѓа редот на iPhone 15. iPhone 14 Pro и Pro Max се опремени со A16 Bionic процесор....


iPhone 15 Ultra може да пристигне со премиум титаниум дизајн

Apple секогаш воведува големи промени во дизајнот на секои три години, и покрај тоа што iPhone 14 Pro и Pro Max имаат 48MP камера и...


Apple го спрема издржливиот iPhone 15 Ultra за следната година

Apple за следната година го спрема најмоќниот телефон со додавката - Ultra. Станува збор за модел што треба да пристигне точно за една...