Новости

Apple спрема промени во екранот кај iPhone 16 за да му конкурира на Samsung

iPhone 16 серијата пристигнува за 3 месеци, а во меѓувреме се појавија гласини какви промени Apple ќе имплементира во новите модели. За...


iPhone 16 Pro Max ќе биде со поголем дисплеј во споредба со iPhone 14 Pro Max

Рос Јанг е ликстер на кого сите му веруваат, со оглед на тоа што е ко-основач на Display Supply Chain Consultants (DSCC). Тој тврди дека...


iPhone 15 и 15 Pro Max нема да имаат промени во камерата

iPhone 15 семејството е 5 месеци далеку од официјалната објава, но постојано излегуваат нови информации. Сега протекоа информации за...


Кога iPhone ќе добие дизајн со „целосен-екран“?

Ликстерот Рос Јанг објави дека Apple имал проблеми со сензорот под дисплејот за Face ID технологијата, на која што компанијата работи на...


Apple iPhone 16 Pro, iPhone 16 Ultra зајакнуваат во мултитаскингот

Новата iPhone 15 серија е неколку месеци подалеку од нас, а веќе протекуваат детали и за iPhone 16 линијата. Дали Apple веќе ги има...