Новости

iPhone 2019 ќе има USB Type C?

Apple годинава нема да примени голем број на измени во дизајнот на новите смартфони од 2019 генерацијата на iPhone, но затоа пак се...


iPhone 2019 ќе има тројна камера

Според најновите рендер слики на неофицијално потврдениот дизајн на претстојниот iPhone 2019 се открива дека смартфонот ќе има тројна...


Што ќе понуди iPhone Х во 2019?

Apple мора да мисли на иднината и постојано да го одржува нивото на иновации кои веќе во мобилната сфера го достигнуваат плафонот кога е...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm