Новости

Цените на најмоќните Android смартфони дополнително ќе пораснат следните години

Цените на најмоќните модели на смартфони во последниве години константно растат, па така денес цената од илјада долари стана стандард за...


Шефот на Microsoft Сатја Надела го претстави iPhone Pro?!

„Ова е iPhone Pro“ - вака беше најавен телефонот од шефот на Microsoft, Сатја Надела...


Надела: Сакате iPhone Pro? Ставете Microsoft апликации

Сатја Надела, главниот извршен директор на Microsoft изјави дека ако сакате да добиете екстра квалитетен iPhone Pro тогаш мора да ги...