Новости

Apple ќе им објави војна на буџетските Android телефони со iPhone SE 4

Луѓето ги обожаваат сите iPhone модели, без разлика дали се нови или стари модели, евтини и скапи. Apple очигледно нема да престане со...


Apple го менува мислењето, повторно ќе има развој на евтин телефон

Apple наводно го променил мислењето и продолжува со развојот на iPhone SE 4. Според тие информации, дијагоналата на екранот ќе биде 6,1...


Apple би можел да ги промени плановите за најевтиниот iPhone SE

Apple никогаш не ги објавува своите планови за нови уреди, а благодарение на аналитичарите и познавачите на технолошкиот пазар многу...


iPhone SE 4 протече со нови рендери за 2023 година

Претходниот месец излезе новиот iPhone 14, но време е сега за уредите од средната класа, кои што е се поевтини за корисниците. Се...