Motorola V220

Motorola V220
5.9
5.3
5.3
Вкупно гласови: 9
Дизајн
Опции
Перформанси
Популарност: 0.3 %
ГЕНЕРАЛНО
Мрежа 2GGSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Мрежа 3G
ОбјавенЧетврта четвртина на 2003
Големина
Димензии85.5 x 44 x 24 mm, 80 cc
Тежина100 g
Дисплеј
ТипCSTN, 65K бои
Димензии128 x 128 пиксели
 - Секундарен надворешен дисплеј од 96 x 32 пиксели
- Screensaver-и и позадини
- Логоа за преземање
Звонење, тонови
ТипПолифонични (24 канали), MP3
3.5mm jack
Меморија
Адресар 500, со слика
Повици10 повикани, 10 примени, 10 пропуштени
Интерна
Слот за картичка Нема
 - 1.8 MB вкупна меморија
Податоци
GPRSКласа 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGEНема
3G Нема
WLANНема
BluetoothНема
Infrared port Не
USBИма
Камера
Примарна VGA, 640x480 пиксели
Опции
Видео
Секундарна
Додатоци
ПоракиSMS, EMS, MMS
ПребарувачWAP 2.0/xHTML
ИгриHungry Fish, OptItOut
Боја Сива
- Java MIDP 2.0
- T9(iTAP)
- Организатор
- Калкулатор
- Гласовна пошта
- Вграден интерфон
Батерија
ТипStandard, Li-Ion 860 mAh (BX200)
Во мирување До 216 часа
РазговорДо 5 часа