Motorola C205

Motorola C205
2.5
3.0
5.5
Вкупно гласови: 2
Дизајн
Опции
Перформанси
Популарност: 0.3 %
ГЕНЕРАЛНО
Мрежа 2GGSM 900 / GSM 1800
Мрежа 3G
ОбјавенПрва четвртина на 2004
Големина
Димензии105 x 44 x 20 mm, 70 cc
Тежина84 g
Дисплеј
ТипЦрно-бел
Димензии98 x 64 пиксели, 5 линии
 - Screensaver-и
- Зелено позадинско светло
Звонење, тонови
ТипМонофонични
3.5mm jack
Меморија
Адресар100
Повици10 повикани, 10 примени, 10 пропуштени
Интерна
Слот за картичка Нема
 - 30 темплејти за пораки (25 готови, 5 лични)
Податоци
GPRSНема
EDGEНема
3G Нема
WLANНема
BluetoothНема
Infrared port Не
USB
Камера
Примарна Нема
Опции
Видео
Секундарна
Додатоци
ПоракиSMS
ПребарувачWAP 1.1
Игри3 - Tetris, Snake, Box World
Боја Сребрена
- T9 (iTap)
Конвертор на валути
- Калкулатор
Батерија
ТипStandard, Li-Ion 700 mAh (BA240)
Во мирување До 192 часа
РазговорДо 6 часа