Motorola C380/C385

Motorola C380/C385
0.0
0.0
0.0
Вкупно гласови: 0
Дизајн
Опции
Перформанси
Популарност: 100.0 %
ГЕНЕРАЛНО
Мрежа 2GGSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Мрежа 3G
ОбјавенПрва четвртина на 2004
Големина
Димензии107 x 44 x 20.9 mm, 80 cc
Тежина80 g
Дисплеј
ТипCSTN, 65K бои
Димензии128 x 128 пиксели, 5 линии
 - Screensaver-и и позадини
- Логоа за преземање
Звонење, тонови
ТипПолифонични (22 канали)
3.5mm jack
Меморија
Адресар500 записи
Повици10 повикани, 10 примени, 10 пропуштени
Интерна
Слот за картичка Нема
 - 1.8 MB меморија  
Податоци
GPRSКласа 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGEНема
3G Нема
WLANНема
BluetoothНема
Infrared port Не
USBИма
Камера
Примарна Нема
Опции
Видео
Секундарна
Додатоци
ПоракиSMS, EMS, MMS
ПребарувачWAP 2.0/xHTML
ИгриHungry Fish, Skipping Stones
Боја повеќе бои
- Java
- T9 (iTAP)
- Организатор
Конвертор на валути
- Калкулатор
- Вграден интерфон
Батерија
ТипStandard, Li-Ion 800 mAh (BX200)
Во мирување До 190 часа
РазговорДо 5 часа