Откриени мемориските капацитети на Galaxy S9 и Galaxy S9+

Објавено на 09.01.2018 во НовостиОткриени мемориските капацитети на Galaxy S9 и Galaxy S9+

Според информации кои ги откри ликстерот Martian наводно веќе се познати мемориските капацитети на Galaxy S9 и Galaxy S9+ базирано на протечени детали од Кина.

Според објавата на социјалните мрежи се очекува смартфонот Samsung Galaxy S9 да биде достапен со 4 GB RAM и избор на вградена меморија од 64 GB и 128 GB. Помоќниот Samsung Galaxy S9 Plus ќе располага со 6 GB RAM како и мемориски основен капацитет од 64 GB, 128 GB, и 256 GB.

Исто така има информација дека на селектирани пазари Samsung планира да лансира супер моќна верзија на Galaxy S9 и Galaxy S9+ со меморија од неверојатни 512 GB.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}