YouTube ќе понуди инкогнито режим на гледање

Објавено на 16.05.2018 во НовостиYouTube ќе понуди инкогнито режим на гледање

Социјалната мрежа за гледање видеа YouTube на корисниците ќе им овозможи нов инкогнито режим кој нема да ја бележи историјата на отворени видеа и пребарувања во главниот дел.

Инкогнито режимот на YouTube ќе функционира слично како во Chrome интернет прелистувачот, а посебно копче на Android апликацијата ќе се гледа во горниот десен агол.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}