Рецензии

 
Новости

ЕУ ја зацрта шемата за сертификација на сајбер безбедноста за 5G

Шемата за сертификација на сајбер безбедноста за 5G мрежите низ ЕУ ќе биде воведена ширум европскиот блок, во обид да се поправат техничките ранливости на мобилните...

 
Оперативни системи

Мајсторска изведба со звуци од Windows и iPhone во „a cappella“

Корисниците на Windows и Apple мобилни уреди ги знаат овие звуци, кои секојдневно ги слушаат на компјутерот или на iPhone. Сигурни сме дека никој досега не можел да...