Рецензии
 • 10.0

  Како Samsung ќе се бори со евтините конкуренти?

  Samsung Mobile се уште е бренд број еден според бројот на продадени смартфони на глобално ниво, со успех кој се должи пред се на продажбата на квалитетни и поскапи модели од високата и средната класа.

 • 10.0

  Една Apple претплата за сите сервиси?

  Apple размислува за промена на стратегијата за иден раст на компанијата кој нема да биде фокусиран само на продажбата на iPhone смартфони која е во опаѓање туку повеќе ќе се фокусира на приходи од стр

 • 10.0

  Како да се заштитиме од синото светло на телефонот

  Секојдневно и со часови седиме на нашите смартфони, поради што очите ни се уморни, имаме претерана будност, замаглен вид, главоболка и друго. Луѓето што работат во канцеларија постојано гледаат во нек

 • 9.9

  Samsung Galaxy A70: Голем и моќен

  Веќе констатиравме дека Samsung оваа година заврши одлична работа со Galaxy A серијата. Galaxy A70 овозможува искуство налик на она што го овозможува Galaxy A50, само што е поголем и има нешто подобри

 • 10.0

  Вештачката интелигенција гази и во StarCraft

  Google најави доминација на вештачката интелигенција и во стратешката игра StarCraft која веќе одлично се справува со најуспешните гејмери глобално рангирани. Новата вештачка интелигенција AlphaStar

 • 9.9

  Samsung Galaxy A20 е со мал дисплеј, одличен дизајн и добри перформанси

  Samsung го претстави GALAXY A20 со Infinity V дисплеј и голема батерија. Кога почнаа гласините дека Samsung планира да го врати изгубениот пазар во low-end и mid-range сегментот, не можевме ниту да пр


 
Новости

Qualcomm ќе испорача 450 милиони смартфони до 2021 година со 5G

5G револуцијата дефинитивно не може да се спречи од оние што протестираат против неа. оти е штетна за здравјето на луѓето поради високо зрачење. Qualcomm излезе со...

 
Оперативни системи

Прединсталираните апликации на Android ги прават уредите ранливи

Секој смартфон излегува со прединсталирани апликации од фабриката. Тие апликации би требало да му помогнат на корисникот веднаш да го користи уредот, дури и кога никогаш...