ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

0.0
0.0
0.0
Вкупно гласови: 0
Дизајн
Опции
Перформанси
Популарност: %
ГЕНЕРАЛНО
Мрежа 2G
Мрежа 3G
Објавен
Големина
Димензии
Тежина
Дисплеј
Тип
Димензии
Звонење, тонови
Тип
3.5mm jack
Меморија
Интерна
Слот за картичка
 
Податоци
GPRS
EDGE
3G
WLAN
Bluetooth
Infrared port Не
USB
Камера
Примарна
Опции
Видео
Секундарна
Додатоци
Пораки
Пребарувач
Игри
Боја
Батерија
Тип
Во мирување
Разговор