Рецензии
 • 8.4

  CAT S41 - Цврст телефон со топ хардвер

  CAT на одличен начин ја одржува својата позиција во категоријата на цврсти телефони која е многу специфична и се однесува на конкретна група на купувачи, пред се во индустријата, енергетиката како и з

 • 8.5

  Запознајте се со нивиот Moto X4

  На големо задоволство на сите љубители на мобилата технологија, Моторола ја лансираше продажбата на нивната досегашна најдобра верзија на мобилен телефон. Верувале или не, Моторола Мото Х4 е веќе во п

 • 10.0

  Препознајте дали е местен банкоматот за кражба на ПИН кодот

  Сигурни сме дека веќе 99% од населението употребува банкомат, затоа е важно да знаеме како да ги препознаеме криминалните активности...

 • 9.2

  Google Home Mini - Агресивно евтин со анемичен тон

  Google кога ќе реши да освои одредена технолошка категорија не жали средства и ресурси за исполнување на својата цел и не дозволи да помине долго време Amazon да биде единствен производител

 • 10.0

  Како да се откачите конечно од Yahoo

  Мејл сервисот на Yahoo одамна не е тоа што некогаш беше, ниту од безбедносен аспект, ниту пак од функционален аспект со бројни новитети кои не донесоа квалитетни промени за корисниците и со се послаба

 • 8.9

  Asus Zenfone V: Нов модел без ништо револуционерно

  Asus продолжува со лансирањето на различни модели од Zenfone серијата. Овој пат излезе Zenfone V, кој требаше да биде нумериран со реден број 5, веднаш после Zenfone 4...


 
Новости

Дали Face ID на iPhone X е навистина безбеден?

Веќе неколку пати пишуваме за иновацијата Face ID на iPhone X, која се смета навистина за револуционерна. Face ID има три-димензионално мапирање ...

 
Оперативни системи

Се уште има милијарда мобилни уреди со стар Android

Google има проблем со инсталирањето на новите софтвери, што значи дека се уште постојат огромен број на корисници што користат стари Android оперативни системи...