Видеа од YouTube ќе гледате директно во WhatsApp

Објавено на 17.07.2017 во НовостиВидеа од YouTube ќе гледате директно во WhatsApp

WhatsApp мобилната апликација за испраќање на брзи пораки доби нова надградба со која се овозможува линковите од видеата на YouTube кои ви ги испраќаат вашите контакти директно да ги прегледате во прозорчето за допишување, наместо да ја активирате посебната апликација за YouTube или интернет страната.

На овој начин може да заштедите многу време во вашата комуникација, особено ако содржината на видеото е важна за допишувањето, па ќе може директно и веднаш да одговорите. 

Надградбата засега е во тест фаза за iOs уредите, а наскоро се очекува да биде целосна лансирана и за Android.

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}