LinkedIn Students - нова апликација за кариерно усовршување на студентите

Објавено на 19.04.2016 во НовостиLinkedIn Students - нова апликација за кариерно усовршување на студентите

LinkedIn е професионална социјална мрежа, на која се промовираат вештините и работното искуство на корисниците. Кога барате вработен или работа во одредена област, оваа социјална мрежа е идеалното место за вас. LinkedIn решил да се прошири и затоа ја креирал новата апликација специјално за студенти - LinkedIn Students.

Новата апликација има за цел да ги едуцира студентите, односно да им даде пристап до содржините во нивната област, во која во иднина би се усовршувале. Студентите така имаат увид кои компании претендираат да вработуваат студенти, што значи дека може и предвреме да најдат работа и практично да учат како се работи на млади години. LinkedIn Students може бесплатно да ја преземете од Google Play и iTunes App Store.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}