Samsung препорачува да не инсталирате Windows 10!

Објавено на 05.06.2016 во WindowsSamsung препорачува да не инсталирате Windows 10!

Samsung официјално соопштува дека не препорачува инсталација на Windows 10 на своите компјутери. 

„Искрено, не препорачуваме инсталирање на Windows 10 оперативен систем на било кој персонален компјутер или лаптоп за Samsung. Интензивно работиме во координација со Microsoft со цел да ги решиме проблемите“, гласи соопштението на Samsung за британското подрачје.

Проблемите се поврзани со драјверите, кои се уште не се компатибилни со Windows 10. Затоа, не надградувајте го вашиот Windows на Samsung компјутерите, а кога проблемот ќе биде решен, компанијата ќе даде повторно официјално соопштение. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}