Google Play редизајниран во полза на корисниците

Објавено на 21.08.2016 во НовостиGoogle Play редизајниран во полза на корисниците

Ќе добиете подобро корисничко искуство со Google Play, затоа што онлајн продавницата е значително подобрена со помош на директните прекораки од корисниците. Google Play воведува нов вид на рејтинг – најдобрите апликации и игри добиваат посебна категорија.

Нема повеќе да ви пречат овие здодевни „најдобри апликации“, затоа што можеби не се по ваш вкус. Така може да одберете „Најдобри бесплатни игри“ или „Најплатени игри“. Се разбира, имате Google Play ќе ви дозволи да оставите оценки за софтверот и апликациите ќе се оценуваат според критериуми, а не со општи ѕвездички. Редизајнираниот Google Play ќе биде објавен во септември.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}