Samsung Bixby конечно ќе стане глобално достапен

Објавено на 11.08.2017 во НовостиSamsung Bixby конечно ќе стане глобално достапен

Bixby е виртуелниот асистент на Samsung, кој прво беше лансиран само во Јужна Кореја, а САД почека 1 месец. Така си остана Bixby достапен само во тие две земји. 

Големата вест сега е дека Bixby Voice наскоро ќе се лансира глобално. Овие вести доаѓаат заедно со најновата верзија на Samsung Contacts апликацијата. Единственото нешто што се знае е дека „Bixby English глобално се лансира“. Тоа би можеле да го протолкуваме дека наскоро цел свет ќе има достапно виртуелна асистентка од Samsung.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}