Тик, так... Уште 1 ден до новите Samsung Galaxy Z Fold 4 и Z Flip 4

Објавено на 09.08.2022 во Преклопни уредиТик, так... Уште 1 ден до новите Samsung Galaxy Z Fold 4 и Z Flip 4

Само уште еден ден додека официјално да излезат новите преклопни телефони на Samsung: Galaxy Z Fold 4 и Z Flip 4. Настанот може официјално да го следите на овој линк

Доколку сакате, можете директно да се регистрирате на веб страницата на Samsung за следење на настанот. Подготви се да го искусиш животот подобро од порано. Запознај ги најновите Galaxy уреди на Galaxy Unpacked 2022 година. Останете со телефони.мк за новостите од Galaxy фамилијата.

Утре излегуваат :
- Samsung Galaxy Z Flip 4
-  Samsung Galaxy Z Fold 4 
- Samsung Galaxy Watch 5
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro