Новости

Huawei Mate X2 веќе е одобрен и наскоро пристигнува

Huawei веќе ги обезбеди сите неопходни сертификати и одобренија за новиот флексибилен смартфон на преклоп кој ќе биде нивни втор од ваква...


Huawei Nova 8 и Honor V40 со сличен дизајн кај камерите

Huawei Nova 8 и Honor V40 ќе бидат официјално претставени во декември, а скиците од нив на интернет демонстрираат дека двата модела ќе...


Huawei nova 8 моделите ќе се полнат со луди брзини

Huawei планира многу силен адут за новите смартфони од средната класа Huawei Nova 8 кои стандардно се доста атрактивни во пост-пејд...


Побрзо полнење од Xiaomi Mi 10 Pro ќе нема

Xiaomi подготвува одлична понуда со новиот премиум смартфон Xiaomi Mi 10 Pro кој се чини дека ќе располага со најбрзото полнење на...