Новости

Немаат своја валута, а први во светот го воведоа bitcoin како средство за плаќање

Ел Салвадор е земјата што прва во светот го воведе bitcoin како законско средство за плаќање, по што Конгресот во средата го усвои...


Facebook Dating сега достапен и за европски пазар

Facebook ја лансираше пред две години Dating функцијата, односно мрежата во мрежата, за пронаоѓање на љубовен партнер. Многумина беа...