Ink Hunter апликацијата ви помага во изборот на тетоважа

Објавено на 14.04.2016 во НовостиInk Hunter апликацијата ви помага во изборот на тетоважа

Ink Hunter е апликација која служи да за ви помогне кога сакате да се тетовирате. Тоа значи дека таа ви дава предлози за тетоважи што добро ќе ви стојат, користејќи аугментирана реалност.

Треба само да ја означите локацијата со пенкало на местото каде што сакате да се тетовирате - раката, ногата или било каде. Се што треба е да ја вклучите апликацијата, која го скенира местото преку камерата на вашиот смартфон. Истовремено таа го прикажува обликот на тетоважата што најубаво ќе изгледа, па така ќе знаете за што е добро местото за да се тетовирате. Апликацијата Ink Hunter е достапна само за iOS оперативен систем и може да ја преземете овде

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}