Google Play Family Library - цела фамилија ќе може да користи ист профил

Објавено на 15.07.2016 во НовостиGoogle Play Family Library - цела фамилија ќе може да користи ист профил

Google наскоро ќе го претстави Google Play Family Library, со што корисниците добиваат право за да споделуваат еден профил за шест луѓе. Тоа се однесува апсолутно за сите содржини преземени од Google Play - апликации, видеа, игри, филмови и музика. 

Со што ќе купи еден корисник, сите други 5 корисници ќе имаат право на користење. Добро е што може одредена содржина да се сокрие од другите членови, затоа што компанијата претпоставила дека за децата може да има нешта што не смеат да се гледаат. Не е познато кога точно ќе излезе Google Play Family Library.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}