Netflix ќе може да гледате бесплатно и без профил

Објавено на 02.09.2020 во НовостиNetflix ќе може да гледате бесплатно и без профил

Netflix смислува нова тактика како да привлече потенцијални претплатници во време на голема конкуренција на стриминг сервисите за видео содржини.

Затоа Netflix отсега ќе им овозможи на корисниците да може бесплатно да гледаат неколку од најпопуларните серии без да мора да креираат кориснички профил.

Тактиката е прилично едноставна, штом корисниците видат каков е квалитетот на содржините на Netflix да продолжат да го користат за целосен пристап и да се претплатат.

Автор: Aleksandar Stankov