Samsung ја открива специјалната едиција на Galaxy Watch 3

Објавено на 13.05.2021 во НовостиSamsung ја открива специјалната едиција на Galaxy Watch 3

Samsung претстави два пара на Galaxy Buds Pro специјална едиција пред 1 месец. Сличен продукт е достапен сега и за оние што сакаат да купуваат смартчасовник. Samsung Galaxy Watch 3 by Tous е официјално претставен во Шпанија, кој чини 500 долари.

 

Ова е многу добра цена за смартчасовник, што не е толку различно од регуларниот модел што чини 400 долари. Се работи за верзијата со 41мм, не за 45мм моделот, кој е поскап. Galaxy Watch 3 by Tous доаѓа со уникатни позадини и нови ременчиња, но овие се единствените разлики помеѓу специјалната едиција и стандардниот модел, а има и Bluetooth 5.0.