Објавени слики со телефоните кандидати за најдобри телефони за 2023

Објавено на 28.12.2022 во НовостиОбјавени слики со телефоните кандидати за најдобри телефони за 2023

Од сите информации досега што протекоа на интернет, знаеме речиси се за S23, S23 Plus и S23 Ultra. Со дизајнот телефоните не би требало да се разликуваат премногу од претходните Galaxy S телефони, но сепак ќе има разлики.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 процесорот ќе се продава во верзии со 256, 512GB и 1TB меморија, со 8GB и 12GB RAM меморија. Сите три модели ќе бидат со Android 13 оперативен систем. Како ви се допаѓаат новите модели на реалните слики?