Илон Маск соопшти дека му плаќа верификација на ЛеБрон Џејмс

Објавено на 22.04.2023 во НовостиИлон Маск соопшти дека му плаќа верификација на ЛеБрон Џејмс

ЛеБрон Џејмс напиша на интернет дека нема да плаќа за верификација на својот профил на Twitter и така и направи кога дојде моментот да одлучи дали сака верифициран профил со сина значка.

Џејмс и напиша дека навистина не плаќа и кога дојде моментот за плаќање, но фановите не му веруваа, се додека Илон Маск не напиша: „Јас лично плаќам за неколку од нив“. Се уште не знаеме зошто ЛеБрон е толку против да плаќа за сина значка и покрај тоа што располага со богатство од пари.