Samsung Unpacked: Презентација на Galaxy S9 преку AR технологија

Објавено на 21.02.2018 во Новости



Samsung Unpacked: Презентација на Galaxy S9 преку AR технологија

Samsung Unpacked настанот ќе се одржи во недела вечер, на 25 февруари, кога ексклузивно ќе се презентираат новите премиум модели Galaxy S9 и S9+ на MWC 2018. Телефони.мк ексклузивно ќе известува од местото на настанот.

Она што ќе биде ексклузива е што Samsung ќе ги презентира новите предводници преку технологија за проширена реалност, открива корисникот /u/thesbros на Reddit. Компанијата ја лансираше и новата апликација Unpacked 2018 во Play Store, со цел да може присутните да ги добијат сите информации за моделите и настанот. За таа намена ќе мора прво да го скенирате QR кодот на настанот, па да започнете со следењето.





 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}