Познато кога ќе дебитира Samsung Galaxy S10

Објавено на 06.05.2018 во НовостиПознато кога ќе дебитира Samsung Galaxy S10

Samsung Mobile следната година ќе има мала промена во својата премиум понуда на смартфони, па така S серијата нема да биде оставена целосно во главниот фокус. Според првичните информации наредниот премиум смартфон Samsung Galaxy S10 ќе пристигне нешто порано и тоа во јануари 2019 година.

На тој начин, Samsung ќе остави простор за својата вистинска иновација која долго време е очекувана на пазарот, а тоа е смартфонот на преклопување со флексибилни компоненти Samsung Galaxy X кој ќе биде демонстиран за прв пат пред јавноста на MWC 2019 саемот во Барселона на крајот на февруари. 

Така, за очекување е Samsung Galaxy S10 да биде официјално претставен на CES 2019 во Лас Вегас, а потоа наскоро да започне и неговата продажба.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}