Каков екран ќе понуди Huawei Mate 20 Pro?

Објавено на 13.07.2018 во НовостиКаков екран ќе понуди Huawei Mate 20 Pro?

Huawei само што го регистрираше патентот за името Huawei Mate 20 веќе започна да работи на неговата Pro верзија која треба да пристигне кон крајот на годинава.

Според првичните информации кои се појавија за Huawei Mate 20 Pro неговиот екран ќе биде заоблен со OLED Curved технологија и ќе понуди висок степен на прегледност и висок степен на ергономија па така и дизајнот ќе биде со тенка рамка околу дисплејот.

Меѓу новите функции кои се многу возбудливи секако ќе биде и вклучувањето на скенер за отпечатоците кој ќе биде вграден со самиот дисплеј. На тој начин ќе нема потреба од дополнителен простор за негово поставување на задната страна.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}