Телекабел пишува историја, влегува во мобилната телефонија!

Објавено на 22.08.2018 во НовостиТелекабел пишува историја, влегува во мобилната телефонија!

Кабелскиот оператор што почна со работа во Штип, а потоа се прошири и низ други поголеми градови во Македонија, отвара мобилна телефонија.  Телекабел ќе биде четвртиот оператор во Македонија, од кого очекуваме цените на услугите значително да паднат.

Формално, како трет мобилен оператори, Lycamobile не направи драстични промени во цените на мобилните услуги на македонскиот пазар. Префиксот на новата мобилна мрежа се очекува да биде 074. Сопственикот на Телекабел, Роберт Димитров, објави на својот Instagram профил. Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}