Слушалките Sony Xperia Ear Duo ќе ви ги читаат нотификациите

Објавено на 13.09.2018 во НовостиСлушалките Sony Xperia Ear Duo ќе ви ги читаат нотификациите

Слушалките Sony Xperia Ear Duo добија нова софтверска надградба со која се „опремија“ со многу квалитетна функција. Сега овие слушалки кои се компатибилни со гласовниот асистент на Google за Android и iOS ќе може да им ги диктираат нотификациите на корисниците.

На тој начин со самото слушање на Sony Xperia Ear Duo корисниците ќе нема потреба да го вклучат смартфонот и да проверат какви нови известувања имаат, како и да ги добијат потсетниците и алармите преку звук.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}