Серијата Motorola Moto G7 дефинитивно доаѓа догодина

Објавено на 16.09.2018 во НовостиСеријата Motorola Moto G7 дефинитивно доаѓа догодина

Moto G серијата на Motorola, сега развивана со помош на Lenovo, ќе продолжи и наредната година кога на корисниците ќе им биде достапна вкупна седмата генерација на овие квалитетни смартфони со прифатливи цени и доволен број на функционалности.

Motorola Moto G7 серијата во 2019 година ќе се потруди на корисниците да им донесе актуелни новитети од мобилната индустрија со подобар дисплеј, процесор, камера и батерија, а секако главниот акцент ќе биде ставен на мултимедијалните можности на смартфоните. 

Motorola Moto G7 серијата треба да пристигне или на крајот на првиот квартал следната година, или на почетокот на второто тримесечје.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}