Facebook спрема нова опција за да не извлече од големи проблеми

Објавено на 14.10.2018 во НовостиFacebook спрема нова опција за да не извлече од големи проблеми

Ви се случило ли да пратите погрешна порака на погрешна личност? Многу пати, зар не? Facebook сака да ни помогне во овој сегмент и да ни го олесни животот.

Социјалната мрежа почнала да ја тестира новата опција што ви дава мал временски простор пред да стигне пораката до личноста на којашто и ја пративте. Според неофицијални информации, наскоро ќе можеме со долго притискање на пораката да направиме таа да се отповика со Unsend опција. Сепак ќе има лимит колку пораки максимално ќе може да повлечете.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}