LG ќе ги има Flex, Foldi и Duplex моделите за 2019

Објавено на 25.11.2018 во НовостиLG ќе ги има Flex, Foldi и Duplex моделите за 2019

LG е компанија што постојано иновира, иако не може да се споредува со Samsung и Huawei. Откриени се нови информации дека компанијата ги регистрирала новите имиња Flex, Foldi и Duplex. Ова значи дека е голема веројатноста за да се претстави смартфон со дисплеј на превиткување.

Информацијата произлегува од Канцеларијата за интелектуална сопственост во ЕУ. Се уште немаме никакви информации за моделите на LG Mobile, само знаеме дека Samsung ќе презентира нов смартфон со дисплеј на превиткување на почетокот на 2019 година, со InfinityFlex дисплеј со максимална големина кога ќе се расклопи - 7,3 инчи.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}