Moto G7 Power ќе добие импресивна батерија од 5,000mAh!

Објавено на 03.12.2018 во НовостиMoto G7 Power ќе добие импресивна батерија од 5,000mAh!

Motorola ја спрема новата линија на смартфони од средната класа, но нема да биде откриена се до следната година. Motorola Moto G7 сериите ќе бидат лансирани во 2019 година,: Moto G7, Moto G7 Plus, и Moto G7 Play. 

Сертифициран е и четврт модел на FCC (Federal Communications Commission), за кого знаеме детали дека ќе биде со огромна батерија од 5,000mAh. Би требало документите од FCC да бидат веродостојни, што значи дека ќе може слободно да очекуваме Moto смартфон со огромна батерија за следната година. За Moto G7 Power знаеме дека ќе има димензии од 167mm x 159mm x 76 mm, Snapdragon 632 процесор, кој ќе биде вграден и во Moto G7 Play

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}