На видик е Android 9.0 смартфон со масивна лизгачка QWERTY тастатура

Објавено на 23.01.2019 во НовостиНа видик е Android 9.0 смартфон со масивна лизгачка QWERTY тастатура

Продуктот што досега не успеа никој да го креира како што треба е планиран за да излезе во првата четвртина на 2019, со Android 9.0 Pie оперативен систем, според најновиот мејл од страна на XDA Developers.

Телефонот со слајдер е се уште анонимен, а не можеме ниту да претпоставиме кој производител ќе биде. Првото нешто што ни паѓа на памет е BlackBerry. Новиот модел на смартфон ќе биде со соодветен ланчер, дизајниран специјално за такви операции. Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}