Samsung нуди креативни позадини со „дупка“ за новите смартфони

Објавено на 16.03.2019 во Новости



Samsung нуди креативни позадини со „дупка“ за новите смартфони

Samsung лансираше голем број на нови креативни позадини за Galaxy S10 и останатите смартфони кои го користат Infinity O дисплејот со вградена „дупка“ во дисплејот каде е сместена селфи камерата на предната страна.

Со новите позадини кои на забавен начин ја користат дупката оваа празнина во дисплејот речиси и нема да ја забележите, а притоа добро и ќе се насмеете. Новите позадини за Samsung Galaxy S10 и за Infinity O смартфоните може да ги преземете од официјалната Samsung Theme Store.





 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}