Samsung со Galaxy Note 10 ќе донесе и нови слушалки

Објавено на 12.07.2019 во НовостиSamsung со Galaxy Note 10 ќе донесе и нови слушалки

Samsung Mobile заедно со новиот супер моќен фаблет Galaxy Note 10 ќе донесе и нови слушалки кои овој пат ќе имаат стандарден кабел, односно нема да бидат безжични.

Исто така треба да се спомене дека новите слушалки со Samsung Galaxy Note 10 ќе се поврзуваат преку USB Type C конекторот бидејќи и овој уред нема да има 3.5 милиметарски влез за аудио.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}