Промоцијата на iPhone 11 во живо на YouTube

Објавено на 07.09.2019 во НовостиПромоцијата на iPhone 11 во живо на YouTube

Apple на 10 септември во театарот Стив Џобс ќе ја одржи промоцијата на новите смартфони од серијата iPhone 11. За прв пат Apple ќе врши и пренос во живо од настанот на YouTube.

Досега стримингот на настаните на Apple се одвиваа само на нивната главна страница, а пристапот полека се зголемуваше и за корисниците кои немаат iOs или Mac OS уреди.

Telefoni.mk ќе известува за сите новитети на Apple па затоа следете не на 10 септември.