Се појави Samsung Galaxy S20 FE - Колку ќе чини?

Објавено на 10.09.2020 во Новости



Се појави Samsung Galaxy S20 FE - Колку ќе чини?

Samsung Galaxy S20 Fan Edition ќе биде најново продолжение на популарната премиум серија на смартфони, но со нешто пониска цена од оригиналните модели притоа задржувајќи висок степен на перформансите.

Новиот Samsung Galaxy S20 FE кој изрично не е наречен Lite верзија ќе чини околу 650 евра, ќе располага со 6,5 инчен OLED дисплеј, ќе има моќен Snapdragon 865 процесор, 128 GB меморија, батерија со капацитет од 4500 mAh и тројна главна камера на задната страна.