Power Adapter на Apple сега се продава и посебно

Објавено на 07.12.2018 во НовостиPower Adapter на Apple сега се продава и посебно

Apple преку својата онлајн продавница овозможи и посебна продажба на брзиот полнач Power Adapter кој се поврзува преку USB Type C конектор, а има одлична моќ на полнење од 18W. 

Првично Power Adapter на Apple беше наменет за новиот модел на таблетот iPad Pro со кого доаѓа заедно во пакувањето, но издвоено може да се користи и за полнење на новите iPhone и iPad уреди кои располагаат со технологијата која поддржува брзи полначи. 

Со цена од 29 долари Power Adapter не е меѓу најевтините на пазарот, но е поевтина варијанта од 30W USB-C Power Adapter кој е помоќен, но со цена од 49 долари и првично замислен како брз полнач намнет за iMac компјутерите.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}