Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3 добиваат пристап кон One UI 4 бета програмата

Објавено на 28.10.2021 во AndroidGalaxy Z Fold 3 и Z Flip 3 добиваат пристап кон One UI 4 бета програмата

Samsung Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3 би можеле наскоро да станат дел од листата за добивање на нов One UI базиран Android 12. Samsung веќе лансираше три бета верзии на One UI 4 за Samsung Galaxy S21 на одредени пазари. 

Сега протече информацијата и дека Z Fold 3 и Z Flip 3 добиваат бета верзија во Јужна Кореја. Заинтересираните корисници на Galaxy Z Flip 3 и Z Fold 3 за One UI 4 Beta програмата, ќе стане достапна на апликацијата Samsung members.

Така ќе треба да се логирате на Samsung и да кликнете на One UI 4.0 Beta учеството на почетниот екран од апликацијата.Стабилната верзија на One UI 4 за Galaxy S21 серијата се очекува во следниот месец декември.

Автор: Aleksandar Stankov