Погледнете како Римац ја однесе Nevera на off road авантура

Објавено на 22.11.2021 во НовостиПогледнете како Римац ја однесе Nevera на off road авантура

Хиперавтомобилите на се за секојдневно возење низ градскиот сообраќај. Поради условите во градскиот метеж, нивните перформанси не можат да дојдат до израз, а дупките и лежечките полицајци може да ги оштетат. Но, Мате Римац, сопственикот на спортскиот автомобил Nevera, го однесе во природа, каде што може да го скрши и браникот на автомобилот.

Ја повозил Nevera низ шумата и калливите патишта, а поминал во близина и на Rimac кампусот, за да демонстрира дека Nevera се снаоѓа одлично. Погледнете како Nevera беснее на шумските патишта на видеото одозгора.