iPhone: „10 минути тишина“ масовно се купува на iTunes

Објавено на 14.08.2017 во НовостиiPhone: „10 минути тишина“ масовно се купува на iTunes

Ова е во категоријата на песни, но не е баш песна. "A a a a Very Good Song" Samira Mezrahi стана голем хит на iTunes, оти се продава за 0.99 долари и го решава проблемот на корисниците.

„Песната“ трае 10 минути, а всушност таа е апсолутна тишина. Корисниците на iPhone се воодушевени, оти го решава проблемот со музичкиот плеер на Apple - автоматско пуштање на музика по абецеда. Имено, iPhone автоматски пушта музика по абецеда кога ќе се приклучи, а на корисниците многу брзо им станува здодевно постојано да ја слушаат истата песна додека се обидуваат да направат своја плејлиста за патување. 

Верувале или не, песната е во Топ 100 песни на iTunes, а во еден момент била и во Top 30, што е доволна информација за популарноста кај корисниците.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}