Philips Xenium 9@9e

Philips Xenium 9@9e
10
10
10
Вкупно гласови: 1
Дизајн
Опции
Перформанси
Популарност: 0.4 %
ГЕНЕРАЛНО
Мрежа 2GGSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Мрежа 3G
Објавен2005, Септември
Големина
Димензии89.9 x 47 x 25.5 mm, 95 cc
Тежина105 g
Дисплеј
ТипUFB, 65K бои
Димензии128 x 160 pixels, 7 линии
 - Надворешен црно бел (80 x 48 пиксели)
- Логоа за превземање
Звонење, тонови
ТипПолифонични (64 канали)
3.5mm jack
Меморија
Адресар1000 x 5 полиња со слика
Повици30 примени, повикани и пропуштени повици
Интерна
Слот за картичка Нема
 - 20 MB внатрешна меморија
Податоци
GPRSКласа 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGEНема
3G Нема
WLANНема
BluetoothНема
Infrared port Да
USB
Камера
Примарна 1.3 MP, 1280x1024 pixels, flash
Опции
Видео
Секундарна
Додатоци
ПоракиSMS, EMS, MMS, Email
ПребарувачWAP 1.2.1
ИгриИма
Боја црна сива
- Java MIDP 2.0
- T9
- диктафон до 30 минути
- Организатор
- Часовник
- говорен потсетник
- Вграден интерфон
Батерија
ТипСтандрардна батерија, Li-Ion 1100 mAh
Во мирување До 850 часа
РазговорДо 8 часа 30 мин